Skip Navigation LinksHome

Op zoek naar een betrouwbare koerier partner?

De koerierdienst uit Gent, 5 goede redenen om voor Van Thuyne Collivervoer te kiezen

Collivervoer Vanthuyne, DE koerierdienst in Gent heeft zich sinds 1989 gespecialiseerd in het vervoeren van paketten, documenten, brieven en stukgoederen van en naar bedrijven in binnen- en buitenland. Vanwege de excellente ligging in Gentbrugge, het kruispunt van E17 en E40 hebben wij toegang tot het belangrijkste wegennet in Belgi???. Bij onze formules expressdienst, stadsdienst, en lijndienst hebben wij 5 prima troeven in handen. 1) Grondige kennis van de logistieke sector zorgt ervoor dat, ondanks het komen en gaan van andere aanbieders op de markt, wij reeds meer dan 20 jaar ter beschikking staan van tal van bedrijven. 2) Snelheid, en dan bedoelen wij niet de topsnelheid die onze wagens halen, maar eerder het snel reageren. Dit begint bij uw aanvraag en eindigd bij de afhandeling. 3) Betrouwbaarheid moet je elke dag bewijzen. Een gegeven woord telt. 4) Soepel door de communicatie tussen de klant en ons zo snel mogelijk op te volgen. 5) De effici???ntie van een koerierbedrijf wordt niet gehaald door zo snel mogelijk van A naar B te rijden, maar door de professionele behandeling van A tot Z. Neem vandaag nog de proef op de som en bel met Van Thuyne Collivervoer voor uw volgende koerier opdracht.
Download hier onze prijslijst!

BEL
09/230.40.07
OF
0475/360486

©2010 Van Thuyne collivervoer alle rechten voorbehouden - Tuinwijk Ter Heide 48 - 9050 Gentbrugge
Tel: 09/230.40.07 - Gsm 0475/36.04.86 - Email van.thuyne.bvba@telenet.be

Web: http://www.vanthuynecollivervoer.be  -  http://www.koeriergent.be  -  Webmanager Notion Technologies  -  Disclaimer

Wij zijn opgenomen in de volgende webgidsen: www.go2.be,  www.bsearch.be,  www.search-belgium.com www.transportmarkt.startpagina.be.